ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πληρωμή μέσω Χρεωστικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της spotsingreece.gr δέχεται τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa και Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα διαδικτυακής ασφαλείας, τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για τις αγορές με την χρωστική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στα ανάλογα βήματα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα πρέπει να συμπληρώστε τα αντίστοιχα στοιχεία που θα σας ζητηθούν: τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της κάρτας σας, ως επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας.

Σε περίπτωση που η παραγγελία ή κράτηση πραγματοποιείται για λογαριασμό εταιρείας, τότε τα στοιχεία και κάρτα που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί με τα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας.

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελία ή κράτησης στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλες τις περιοχές εντός Ελλάδας.

Πληρώνετε τον συνεργάτη της εταιρείας μας, που θα προωθήσει και θα παραδώσει στον χώρο σας την παραγγελία ή κράτηση.

*Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής)

και παραστατικά αξίας άνω των 500€(προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης)

θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό :

ALPHA BANK : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : GR2901720760005076098466457

Εθνική τράπεζα:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Eurobank :ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Η πληρωμή της παραγγελία ή κράτησης μέσω πιστωτικής κάρτας ή χρεωστικής γίνετε μόνο μέσω της παρούσας ιστοσελίδας spotsingreece.gr

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελία ή κράτησης από το κατάστημα – κατάλημα της spotsingreece.gr δεν γίνετε.

Ακόμη, μπορείτε να προεξοφλήσετε την παραγγελία ή κράτηση σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : GR2901720760005076098466457

Και να στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email info@spotingreece.gr, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελία ή κράτησης σας, ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την

παραγγελία ή κράτηση σας.

Πληρωμή μέσω PayPal ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΆ

Μετάβαση στο περιεχόμενο